Karijere

Pridružite se našoj tvrtki, razvijajte svoje vještine i postanite članom naše sve veće svjetske obitelji.


Voljeli bismo da ste ovdje.

  • Kultura

    Magnus Idea stvorila je jedinstveno radno okruženje koje privlači, motivira i zadržava najbolje igrače na terenu. Magnus Idea potiče zaposlenike na preuzimanje rizika i inovacija. Kultura Magnus Ideje ogleda se i u njihovom donošenju odluka. Odluke u tvrtki Magnus Idea donose se u timovima.

  • Prednosti

    Kao zaposlenik tvrtke Magnus Idea ostvarujete popuste kod naših marki. Izloženi ste i nevjerojatnim ljudima i sjajnim misliocima. Psi su dobrodošli! Da, dopuštamo pse u našem sjedištu. Novopečeni roditelji dobivaju predah koji zaslužuju. I mnogo, puno više.

  • Učenje

    Učite od stručnjaka tvrtke Magnus Idea. U tvrtki Magnus Idea imate priliku učiti od naših vlastitih stručnjaka. Sve što želite možete naučiti sve dok to pokrivamo putem naših usluga.

Otvorena radna mjesta

Full time, Intern, Remote
Open application

Remote or On-site

View Posting

Često postavljana pitanja

Hoćete li mi javiti kad posao bude popunjen?

Ako u dva mjeseca niste dobili odgovor na prijavu, vjerojatno smo nastavili s drugim kandidatima za tu određenu ulogu. Međutim, naši zaposlenici mogu vam se obratiti ako utvrdimo da se naše potrebe podudaraju s vašim vještinama, interesima i iskustvom.

Koji su rokovi za prijavu?

Naši opisi poslova sadržavat će sve rokove za prijavu. Za većinu naših otvaranja prihvaćamo prijave kontinuirano i potičemo vas da se prijavite prije nego kasnije.

Mogu li se prijaviti za više poslova?

Da, možete se prijaviti za više pozicija odjednom, iako preporučujemo sužavanje izbora na nekoliko poslova koji uistinu odgovaraju vašim vještinama, iskustvu i interesima. Pregledat ćemo vaš životopis kako bismo utvrdili najbolju poziciju za vas.

Na koliko poslova se mogu prijaviti?

Možete se prijaviti na tri posla u roku od 30 dana. Ovo ograničenje daje našem vrijednom osoblju više vremena da se usredotoči na vašu prijavu i pomaže vam da se usredotočite na poslove koji najbolje odgovaraju vašim talentima.

Uvijek smo u potrazi za talentom

Imate li što je potrebno za rad s nama? Sjajno! Pošaljite nam vaš životopis kako biste ušli u našu bazu talenata.

PRENESITE SVOJ ŽIVOTOPIS

 

Svim agencijama za zapošljavanje: Magnus Idea ne prihvaća životopise od agencija. Molimo vas da ne prosljeđujete životopise našim zamjenskim radnim mjestima, zaposlenicima tvrtke Magnus Idea ili bilo kojem drugom mjestu tvrtke. Magnus Idea nije odgovoran za bilo kakve naknade povezane s neželjenim životopisima.