Dobrodošli u Magnus Idea

Čestitamo! Korak ste bliže u radu za Magnus Ideu. Želimo vam puno sreće s prijavom i postupkom odabira.

Molimo pažljivo pročitajte sljedeći tekst. Vaši će se odgovori čuvati za buduće prijave i možete ih promijeniti u bilo kojem trenutku.

Magnus Idea prepoznaje i poštuje vašu želju za privatnošću. Budući da podaci koje predate u sustav zapošljavanja za posao Magnus Idea zahtijevaju predaju osobnih podataka poput vašeg imena i adrese, Magnus Idea će zadržati povjerljivost tih podataka. Vaši će se osobni podaci upotrebljavati samo zajedno s postupkom zapošljavanja. Sa svim podacima bavit će se ovlašteni stručnjaci za ljudske resurse, zapošljavanje i održavanje podataka, a pristup tim podacima bit će dopušten samo osobama koje imaju potrebu i pravo znati. Vaši podaci mogu se prenijeti u urede tvrtke Magnus Idea širom svijeta i njima se može pristupiti iz tih zemalja.

Tvrtka može otkriti ili prenijeti vaše osobne podatke ili prijaviti podatke u vezi s tim podacima u skladu sa zakonom. Da biste promijenili ili revidirali svoje podatke nakon što su ih poslali, možete ih ponovo poslati na mreži. Da biste predali svoj životopis i ostale relevantne i potrebne podatke tvrtki Magnus Idea na mreži, pročitajte naša pravila o privatnosti. Predajom svojih podataka mreži Magnus Idea potvrđujete da ste pročitali i prihvatili naša pravila o privatnosti.