Naša povijest

Saznajte kako smo napredovali tijekom proteklih nekoliko godina.

Ideja postaje posao
Pokrećemo Magnus Idea - 2018

Pokrenuli smo Magnus Ideu s potpuno drugačijom slikom na umu. Danas je Magnus Idea krovna tvrtka za više brendova kao što su DreamShop, Essenza, Adriatic Interactive, Dream International, The Oak, Del Sol i Adriatic Maintenance.

Adriatic Maintenance — 2015

Ono što je nekada bilo osnovno i jedino poslovanje (čišćenje, održavanje i hosting) sada je to postalo neovisna marka. To nam omogućuje da se više usredotočimo na svaku marku i da jednako posvećujemo svoje vrijeme i novac svim ostalim markama.

DreamShop — 2017

DreamShop je pokrenut godinu dana kasnije jer smo željeli ponuditi izvrsne proizvode po povoljnim cijenama građanima Republike Hrvatske. Međutim, ovdje se ne zaustavljamo.

Adriatic Interactive — 2017

Adriatic Interactive uglavnom je pokrenut kako bi podržao poslovanje tvrtke Magnus Idea. Nakon nekoliko ozbiljnih razmišljanja, odlučili smo to objaviti i ponuditi njegove usluge svima.

Essenza — 2018

Esencijalno sjajna. Essenza je lanac restorana u Republici Hrvatskoj.

Dream International — 2018

"Sanjajte veliko, sanjajte međunarodno". Dream International pokrenut je s ciljem zapošljavanja ljudi u stranim zemljama. Ako želite raditi izvan Republike Hrvatske, možete računati na Dream International.

The Oak — 2019

The Oak je pokrenut kako bi pomogao vlasnicima apartmana i hotela u njihovim gostoljubivim potrebama. The Oak osigurava proizvodnju, pakiranje i dizajn svih hotelskih potrepština (kompleti za dobrodošlicu i sanitarni uređaji).

Del Sol — 2019

Magnus Idea postaje ekskluzivni distributer i veletrgovac Del Sol proizvoda u Republici Hrvatskoj.